Sunday12/04
  • HotVinFusion™ IN STUDIO CLASS
    8:00am - 9:00am (60 min)
    Shelby H.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    9:00am - 10:00am (60 min)
    Sasha B C.
  • podFIT IN STUDIO CLASS
    10:00am - 11:00am (60 min)
    Shelby H.
  • Vin-Yin IN STUDIO CLASS
    10:30am - 11:30am (60 min)
    Paul P.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    12:00pm - 1:00pm (60 min)
    Katie K.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    12:15pm - 1:15pm (60 min)
    Paul P.
  • HotVinFusion™ IN STUDIO CLASS
    12:30pm - 1:30pm (60 min)
    Keegan B.
  • podFLOW 1 IN STUDIO CLASS
    1:30pm - 2:30pm (60 min)
    Katie K.
  • Young Women's Circle Workshop
    3:00pm - 4:30pm (90 min)
    Cree L.
  • Restorative IN STUDIO CLASS
    6:15pm - 7:15pm (60 min)
    Lara C.
Monday12/05
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    6:30am - 7:30am (60 min)
    Cree L.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    9:30am - 10:30am (60 min)
    Sasha B C.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    12:15pm - 1:15pm (60 min)
    Allie G.
  • Vin-Yin IN STUDIO CLASS
    2:00pm - 3:00pm (60 min)
    Jade P.
  • podFLOW 1 IN STUDIO CLASS
    4:15pm - 5:15pm (60 min)
    Lisa F.
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    5:15pm - 6:00pm (45 min)
    Kelly M.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    5:30pm - 6:30pm (60 min)
    Ashley S.
  • Vin-Yin IN STUDIO CLASS
    5:45pm - 6:45pm (60 min)
    Shannon C.
  • HotVinFusion™ IN STUDIO CLASS
    6:30pm - 7:30pm (60 min)
    Christine D.
  • Candlelit podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    7:15pm - 8:15pm (60 min)
    Shannon C.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    7:30pm - 8:30pm (60 min)
    Lara C.
Tuesday12/06
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    6:45am - 7:30am (45 min)
    Kelly M.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    8:30am - 9:30am (60 min)
    Sasha B C.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    10:15am - 11:15am (60 min)
    Shannon C.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    12:15pm - 1:15pm (60 min)
    Bailee M.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    2:00pm - 3:00pm (60 min)
    Cree L.
  • Vin-Yin IN STUDIO CLASS
    4:00pm - 5:00pm (60 min)
    Heather M.
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    5:15pm - 6:00pm (45 min)
    Elizabeth A.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    5:30pm - 6:30pm (60 min)
    Katie K.
  • HotVinFusion™ IN STUDIO CLASS
    6:30pm - 7:30pm (60 min)
    Elizabeth A.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    7:30pm - 8:30pm (60 min)
    Suzanne S.
Wednesday12/07
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    6:30am - 7:30am (60 min)
    Derise A.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    9:30am - 10:30am (60 min)
    Sasha B C.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    12:15pm - 1:15pm (60 min)
    Rob L.
  • Vin-Yin IN STUDIO CLASS
    2:00pm - 3:00pm (60 min)
    Allie G.
  • podFLOW 1 IN STUDIO CLASS
    4:15pm - 5:15pm (60 min)
    Steph S.
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    5:15pm - 6:00pm (45 min)
    Adria S.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    5:30pm - 6:30pm (60 min)
    Jade P.
  • Vin-Yin IN STUDIO CLASS
    5:45pm - 6:45pm (60 min)
    Shannon C.
  • HotVinFusion™ IN STUDIO CLASS
    6:30pm - 7:30pm (60 min)
    Toni-Ann C.
  • Candlelit podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    7:15pm - 8:15pm (60 min)
    Katie H.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    7:30pm - 8:30pm (60 min)
    Shannon C.
Thursday12/08
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    6:45am - 7:30am (45 min)
    Jamie S.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    8:30am - 9:30am (60 min)
    Rob L.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    10:15am - 11:15am (60 min)
    Ashley S.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    12:15pm - 1:15pm (60 min)
    Lauren L.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    2:00pm - 3:00pm (60 min)
    Lauren L.
  • Vin-Yin IN STUDIO CLASS
    4:00pm - 5:00pm (60 min)
    Jai W.
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    5:15pm - 6:00pm (45 min)
    Brie M.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    5:30pm - 6:30pm (60 min)
    Bonnie P.
  • HotVinFusion™ IN STUDIO CLASS
    6:30pm - 7:30pm (60 min)
    Rachele R.
  • Restorative Candlelight IN STUDIO CLASS
    7:30pm - 8:30pm (60 min)
    Paul P.
Friday12/09
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    6:30am - 7:30am (60 min)
    Ashley S.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    9:30am - 10:30am (60 min)
    Cree L.
  • Vin-Yin IN STUDIO CLASS
    10:00am - 11:00am (60 min)
    Heather M.
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    12:00pm - 12:45pm (45 min)
    Toni-Ann C.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    12:15pm - 1:15pm (60 min)
    Brie M.
  • Vin-Yin IN STUDIO CLASS
    2:00pm - 3:00pm (60 min)
    Jade P.
  • podFLOW 1 IN STUDIO CLASS
    4:15pm - 5:15pm (60 min)
    Lara C.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    5:30pm - 6:30pm (60 min)
    Steph S.
  • Vin-Yin IN STUDIO CLASS
    5:45pm - 6:45pm (60 min)
    Lara C.
Saturday12/10
  • HotVinFusion™ IN STUDIO CLASS
    8:00am - 9:00am (60 min)
    Derise A.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    9:00am - 10:00am (60 min)
    Shannon C.
  • podFIT IN STUDIO CLASS
    10:00am - 11:00am (60 min)
    Derise A.
  • Vin-Yin IN STUDIO CLASS
    10:30am - 11:30am (60 min)
    Shannon C.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    12:00pm - 1:00pm (60 min)
    Elise E.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    12:15pm - 1:15pm (60 min)
    Heather M.
  • HotVinFusion™ IN STUDIO CLASS
    12:30pm - 1:30pm (60 min)
    Lauren C.
  • podFLOW 1 IN STUDIO CLASS
    1:30pm - 2:30pm (60 min)
    Heather M.