Sunday12/04
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    8:30am - 9:45am (75 min)
    Derise A.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    8:30am - 9:45am (75 min)
    Derise A.
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    9:30am - 10:45am (75 min)
    Juli D.
  • podFIT IN STUDIO CLASS
    10:30am - 11:30am (60 min)
    Derise A.
  • podFIT LIVE STREAM
    10:30am - 11:30am (60 min)
    Derise A.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    12:15pm - 1:30pm (75 min)
    Matt K.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    12:15pm - 1:30pm (75 min)
    Matt K.
  • Vin-Yin IN STUDIO CLASS
    12:30pm - 1:30pm (60 min)
    Heather M.
  • Vin-Yin LIVE STREAM
    12:30pm - 1:30pm (60 min)
    Heather M.
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    1:00pm - 2:00pm (60 min)
    Shelby H.
  • Yoga Pod 200 Hour Teacher Training, Fall 2022
    2:00pm - 5:00pm (180 min)
    Derise Anjanette and L.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    2:30pm - 3:45pm (75 min)
    Janelle H.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    2:30pm - 3:45pm (75 min)
    Janelle H.
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    5:00pm - 6:15pm (75 min)
    Christine D.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    5:15pm - 6:15pm (60 min)
    Paula W.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    5:15pm - 6:15pm (60 min)
    Paula W.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    6:30pm - 7:45pm (75 min)
    Christine D.
  • Yin LIVE STREAM
    6:30pm - 7:45pm (75 min)
    Christine D.
Monday12/05
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    6:15am - 7:15am (60 min)
    Shelby H.
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    8:30am - 9:45am (75 min)
    Paul P.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    9:00am - 10:15am (75 min)
    Matt K.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    9:00am - 10:15am (75 min)
    Matt K.
  • podFIT Express LIVE STREAM
    9:15am - 10:00am (45 min)
    Cree L.
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    9:15am - 10:00am (45 min)
    Cree L.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    10:30am - 11:30am (60 min)
    Derise A.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    10:30am - 11:30am (60 min)
    Derise A.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    12:00pm - 1:00pm (60 min)
    Caitlin Rose K.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    12:00pm - 1:00pm (60 min)
    Caitlin Rose K.
  • Silent podHOT IN STUDIO CLASS
    12:15pm - 1:15pm (60 min)
    Tearson B.
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    12:30pm - 1:15pm (45 min)
    Lauren C.
  • podFIT Express LIVE STREAM
    12:30pm - 1:15pm (45 min)
    Lauren C.
  • podFLOW 1 LIVE STREAM
    1:30pm - 2:30pm (60 min)
    Ashley S.
  • podFLOW 1 IN STUDIO CLASS
    1:30pm - 2:30pm (60 min)
    Ashley S.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    1:45pm - 2:45pm (60 min)
    Caitlin Rose K.
  • Yin LIVE STREAM
    1:45pm - 2:45pm (60 min)
    Caitlin Rose K.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    2:00pm - 3:00pm (60 min)
    Janelle H.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    2:00pm - 3:00pm (60 min)
    Janelle H.
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    3:30pm - 4:30pm (60 min)
    Matt K.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    4:00pm - 5:00pm (60 min)
    Lauren L.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    4:00pm - 5:00pm (60 min)
    Lauren L.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    5:15pm - 6:15pm (60 min)
    Matt K.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    5:15pm - 6:15pm (60 min)
    Matt K.
  • podFIT IN STUDIO CLASS
    5:30pm - 6:30pm (60 min)
    Derise A.
  • podFIT LIVE STREAM
    5:30pm - 6:30pm (60 min)
    Derise A.
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    6:00pm - 7:15pm (75 min)
    Torin C.
  • Yin LIVE STREAM
    7:00pm - 8:15pm (75 min)
    Rebecca G.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    7:00pm - 8:15pm (75 min)
    Rebecca G.
  • Yoga Pod 200 Hour Teacher Training, Fall 2022
    7:00pm - 9:00pm (120 min)
    Derise Anjanette and L.
Tuesday12/06
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    6:15am - 7:15am (60 min)
    Derise A.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    6:30am - 7:30am (60 min)
    Tearson B.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    6:30am - 7:30am (60 min)
    Tearson B.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    9:00am - 10:00am (60 min)
    Lisa F.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    9:00am - 10:00am (60 min)
    Lisa F.
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    9:15am - 10:00am (45 min)
    Derise A.
  • podFIT Express LIVE STREAM
    9:15am - 10:00am (45 min)
    Derise A.
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    9:30am - 10:45am (75 min)
    Toni-Ann C.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    10:30am - 11:30am (60 min)
    Lauren L.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    10:30am - 11:30am (60 min)
    Lauren L.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    12:00pm - 1:00pm (60 min)
    Sasha B C.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    12:00pm - 1:00pm (60 min)
    Sasha B C.
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    12:15pm - 1:15pm (60 min)
    Paul P.
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    12:30pm - 1:15pm (45 min)
    Lisa F.
  • podFIT Express LIVE STREAM
    12:30pm - 1:15pm (45 min)
    Lisa F.
  • podFLOW 1 IN STUDIO CLASS
    1:30pm - 2:30pm (60 min)
    Steph S.
  • podFLOW 1 LIVE STREAM
    1:30pm - 2:30pm (60 min)
    Steph S.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    1:45pm - 2:45pm (60 min)
    Lisa F.
  • Yin LIVE STREAM
    1:45pm - 2:45pm (60 min)
    Lisa F.
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    3:30pm - 4:30pm (60 min)
    Jackie J.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    4:00pm - 5:00pm (60 min)
    Paula W.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    4:00pm - 5:00pm (60 min)
    Paula W.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    5:15pm - 6:15pm (60 min)
    Heather A.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    5:15pm - 6:15pm (60 min)
    Heather A.
  • podFIT IN STUDIO CLASS
    5:30pm - 6:30pm (60 min)
    Cree L.
  • podFIT LIVE STREAM
    5:30pm - 6:30pm (60 min)
    Cree L.
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    6:00pm - 7:15pm (75 min)
    Derise A.
  • Yin LIVE STREAM
    7:00pm - 8:15pm (75 min)
    Heather M.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    7:00pm - 8:15pm (75 min)
    Heather M.
Wednesday12/07
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    6:15am - 7:15am (60 min)
    Heather A.
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    8:30am - 9:45am (75 min)
    Juli D.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    9:00am - 10:15am (75 min)
    Rob L.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    9:00am - 10:15am (75 min)
    Rob L.
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    9:15am - 10:00am (45 min)
    Lauren C.
  • podFIT Express LIVE STREAM
    9:15am - 10:00am (45 min)
    Lauren C.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    10:30am - 11:30am (60 min)
    Heather M.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    10:30am - 11:30am (60 min)
    Heather M.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    12:00pm - 1:00pm (60 min)
    Matt K.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    12:00pm - 1:00pm (60 min)
    Matt K.
  • Silent podHOT IN STUDIO CLASS
    12:15pm - 1:15pm (60 min)
    Elizabeth A.
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    12:30pm - 1:15pm (45 min)
    Derise A.
  • podFIT Express LIVE STREAM
    12:30pm - 1:15pm (45 min)
    Derise A.
  • podFLOW 1 LIVE STREAM
    1:30pm - 2:30pm (60 min)
    Matt K.
  • podFLOW 1 IN STUDIO CLASS
    1:30pm - 2:30pm (60 min)
    Matt K.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    1:45pm - 2:45pm (60 min)
    Suzanne S.
  • Yin LIVE STREAM
    1:45pm - 2:45pm (60 min)
    Suzanne S.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    2:00pm - 3:00pm (60 min)
    Lauren L.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    2:00pm - 3:00pm (60 min)
    Lauren L.
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    3:30pm - 4:30pm (60 min)
    Toni-Ann C.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    4:00pm - 5:00pm (60 min)
    Derise A.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    4:00pm - 5:00pm (60 min)
    Derise A.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    5:15pm - 6:15pm (60 min)
    Janelle H.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    5:15pm - 6:15pm (60 min)
    Janelle H.
  • podFIT IN STUDIO CLASS
    5:30pm - 6:30pm (60 min)
    Derise A.
  • podFIT LIVE STREAM
    5:30pm - 6:30pm (60 min)
    Derise A.
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    6:00pm - 7:15pm (75 min)
    Rob L.
  • Yin LIVE STREAM
    7:00pm - 8:15pm (75 min)
    Jo M.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    7:00pm - 8:15pm (75 min)
    Jo M.
  • Yoga Pod 200 Hour Teacher Training, Fall 2022
    7:00pm - 9:00pm (120 min)
    Derise Anjanette and L.
Thursday12/08
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    6:15am - 7:15am (60 min)
    Tearson B.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    6:30am - 7:30am (60 min)
    Bri L.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    6:30am - 7:30am (60 min)
    Bri L.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    9:00am - 10:00am (60 min)
    Rebecca G.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    9:00am - 10:00am (60 min)
    Rebecca G.
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    9:15am - 10:00am (45 min)
    Kelly M.
  • podFIT Express LIVE STREAM
    9:15am - 10:00am (45 min)
    Kelly M.
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    9:30am - 10:45am (75 min)
    Lauren C.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    10:30am - 11:30am (60 min)
    Sasha B C.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    10:30am - 11:30am (60 min)
    Sasha B C.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    12:00pm - 1:00pm (60 min)
    Paula W.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    12:00pm - 1:00pm (60 min)
    Paula W.
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    12:15pm - 1:15pm (60 min)
    Lauren C.
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    12:30pm - 1:15pm (45 min)
    Kayla K.
  • podFIT Express LIVE STREAM
    12:30pm - 1:15pm (45 min)
    Kayla K.
  • podFLOW 1 IN STUDIO CLASS
    1:30pm - 2:30pm (60 min)
    Paula W.
  • podFLOW 1 LIVE STREAM
    1:30pm - 2:30pm (60 min)
    Paula W.
  • Yin LIVE STREAM
    1:45pm - 2:45pm (60 min)
    Ashley S.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    1:45pm - 2:45pm (60 min)
    Ashley S.
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    3:30pm - 4:30pm (60 min)
    Juli D.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    4:00pm - 5:00pm (60 min)
    Janelle H.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    4:00pm - 5:00pm (60 min)
    Janelle H.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    5:15pm - 6:15pm (60 min)
    Rob L.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    5:15pm - 6:15pm (60 min)
    Rob L.
  • podFIT IN STUDIO CLASS
    5:30pm - 6:30pm (60 min)
    Katie H.
  • podFIT LIVE STREAM
    5:30pm - 6:30pm (60 min)
    Katie H.
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    6:00pm - 7:15pm (75 min)
    Julie P.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    7:00pm - 8:15pm (75 min)
    Christine D.
  • Yin LIVE STREAM
    7:00pm - 8:15pm (75 min)
    Christine D.
Friday12/09
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    6:15am - 7:15am (60 min)
    Derise A.
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    8:30am - 9:45am (75 min)
    Jackie J.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    9:00am - 10:15am (75 min)
    Steph S.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    9:00am - 10:15am (75 min)
    Steph S.
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    9:15am - 10:00am (45 min)
    Kayla K.
  • podFIT Express LIVE STREAM
    9:15am - 10:00am (45 min)
    Kayla K.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    10:30am - 11:30am (60 min)
    Rob L.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    10:30am - 11:30am (60 min)
    Rob L.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    12:00pm - 1:00pm (60 min)
    Rob L.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    12:00pm - 1:00pm (60 min)
    Rob L.
  • Silent podHOT IN STUDIO CLASS
    12:15pm - 1:15pm (60 min)
    Rachel P.
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    12:30pm - 1:15pm (45 min)
    Lauren C.
  • podFIT Express LIVE STREAM
    12:30pm - 1:15pm (45 min)
    Lauren C.
  • podFLOW 1 LIVE STREAM
    1:30pm - 2:30pm (60 min)
    Sasha B C.
  • podFLOW 1 IN STUDIO CLASS
    1:30pm - 2:30pm (60 min)
    Sasha B C.
  • Yin LIVE STREAM
    1:45pm - 2:45pm (60 min)
    Heather M.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    1:45pm - 2:45pm (60 min)
    Heather M.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    2:00pm - 3:00pm (60 min)
    Patricia G.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    2:00pm - 3:00pm (60 min)
    Patricia G.
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    3:30pm - 4:30pm (60 min)
    Heather M.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    4:00pm - 5:00pm (60 min)
    Ashley S.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    4:00pm - 5:00pm (60 min)
    Ashley S.
  • Sweat, Heat, & Beatz IN STUDIO CLASS
    5:15pm - 6:30pm (75 min)
    Matt K.
  • Sweat, Heat, Beatz LIVE STREAM
    5:15pm - 6:30pm (75 min)
    Matt K.
Saturday12/10
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    8:30am - 9:45am (75 min)
    Sasha B C.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    8:30am - 9:45am (75 min)
    Sasha B C.
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    9:30am - 10:45am (75 min)
    Bonnie P.
  • podFIT IN STUDIO CLASS
    10:30am - 11:30am (60 min)
    Lauren C.
  • podFIT LIVE STREAM
    10:30am - 11:30am (60 min)
    Lauren C.
  • podFLOW 2 LIVE STREAM
    12:15pm - 1:30pm (75 min)
    Rob L.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    12:15pm - 1:30pm (75 min)
    Rob L.
  • Vin-Yin IN STUDIO CLASS
    12:30pm - 1:45pm (75 min)
    Jade P.
  • Vin-Yin LIVE STREAM
    12:30pm - 1:45pm (75 min)
    Jade P.
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    1:00pm - 2:00pm (60 min)
    Derise A.
  • Cacao Circle and Primal Flow
    2:00pm - 4:00pm (120 min)
    Ashley S.
  • podHOT IN STUDIO CLASS
    5:00pm - 6:15pm (75 min)
    Toni-Ann C.
  • Sweat, Heat, & Beatz IN STUDIO CLASS
    5:15pm - 6:30pm (75 min)
    Paula W.
  • Sweat, Heat, Beatz LIVE STREAM
    5:15pm - 6:30pm (75 min)
    Paula W.
  • Yin LIVE STREAM
    6:30pm - 7:45pm (75 min)
    Heather M.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    6:30pm - 7:45pm (75 min)
    Heather M.