Sunday02/18
Monday02/19
Tuesday02/20
Wednesday02/21
Thursday02/22
  • podFIT Express SOUTH BOULDER
    6:45am - 7:30am (45 min)
    Jamie S.
  • podHOT 95° SOUTH BOULDER
    8:30am - 9:35am (65 min)
    Julie P.
  • podFLOW 2 (Heated) SOUTH BOULDER
    9:30am - 10:30am (60 min)
    Rob L.
  • podFLOW 1 SOUTH BOULDER
    10:15am - 11:15am (60 min)
    Lisa F.
  • podFIT Express SOUTH BOULDER
    12:00pm - 12:45pm (45 min)
    Lisa F.
  • podFLOW 2 (Heated) SOUTH BOULDER
    12:15pm - 1:15pm (60 min)
    Paul P.
  • podHOT 95° SOUTH BOULDER
    12:30pm - 1:35pm (65 min)
    Briony S.
  • Yin SOUTH BOULDER
    1:30pm - 2:30pm (60 min)
    Lisa F.
  • podFLOW 2 SOUTH BOULDER
    2:00pm - 3:00pm (60 min)
    Jee K.
  • Vin-Yin SOUTH BOULDER
    4:00pm - 5:00pm (60 min)
    Lisa F.
  • podFIT Express SOUTH BOULDER
    4:30pm - 5:15pm (45 min)
    Rachele R.
  • podFLOW 2 (Heated) SOUTH BOULDER
    4:30pm - 5:30pm (60 min)
    Steph T.
  • podHOT SOUTH BOULDER
    5:30pm - 6:35pm (65 min)
    Paul P.
  • podFLOW 2 SOUTH BOULDER
    5:45pm - 6:45pm (60 min)
    Steph T.
  • podFLOW 2 (Heated) SOUTH BOULDER
    7:15pm - 8:15pm (60 min)
    Ashley S.
  • Restorative Candlelight SOUTH BOULDER
    7:30pm - 8:30pm (60 min)
    Paul P.
Friday02/23
  • podFLOW 2 (Heated) SOUTH BOULDER
    6:30am - 7:30am (60 min)
    Molly M.
  • podFIT Express SOUTH BOULDER
    8:00am - 8:45am (45 min)
    Lisa F.
  • podHOT 95° SOUTH BOULDER
    8:30am - 9:35am (65 min)
    Elizabeth A.
  • podFLOW 2 (Heated) SOUTH BOULDER
    9:30am - 10:30am (60 min)
    Cree L.
  • podFLOW 1 SOUTH BOULDER
    10:15am - 11:15am (60 min)
    Lisa F.
  • podFIT Express SOUTH BOULDER
    12:00pm - 12:45pm (45 min)
    Taylor J.
  • podFLOW 2 (Heated) SOUTH BOULDER
    12:15pm - 1:15pm (60 min)
    Brie M.
  • podHOT 95° SOUTH BOULDER
    12:30pm - 1:35pm (65 min)
    Cree L.
  • Rocket SOUTH BOULDER
    2:00pm - 3:15pm (75 min)
    Taylor J.
  • podFLOW 1 SOUTH BOULDER
    4:00pm - 5:00pm (60 min)
    Lara C.
  • podFLOW 2 (Heated) SOUTH BOULDER
    4:30pm - 5:30pm (60 min)
    Julia H.
  • podHOT SOUTH BOULDER
    5:30pm - 6:35pm (65 min)
    Lauren C.
  • podFLOW 2 SOUTH BOULDER
    5:45pm - 6:45pm (60 min)
    Steph T.
  • Vin-Yin SOUTH BOULDER
    6:00pm - 7:00pm (60 min)
    Lara C.
Saturday02/24
  • podHOT 95° SOUTH BOULDER
    8:00am - 9:05am (65 min)
    Derise A.
  • podFLOW 2 SOUTH BOULDER
    9:00am - 10:00am (60 min)
    Shannon C.
  • podFIT Express SOUTH BOULDER
    10:00am - 10:45am (45 min)
    Derise A.
  • Vin-Yin SOUTH BOULDER
    10:30am - 11:30am (60 min)
    Shannon C.
  • Foundations SOUTH BOULDER
    10:30am - 11:30am (60 min)
    Heather M.
  • podFLOW 2 (Heated) SOUTH BOULDER
    12:00pm - 1:00pm (60 min)
    Sasha B C.
  • podHOT 95° SOUTH BOULDER
    12:30pm - 1:35pm (65 min)
    Shelby H.
  • podFLOW 1 SOUTH BOULDER
    1:30pm - 2:30pm (60 min)
    Heather M.
  • podFLOW 2 (Heated) SOUTH BOULDER
    2:00pm - 3:00pm (60 min)
    Jen M.
  • podHOT 95° SOUTH BOULDER
    3:30pm - 4:35pm (65 min)
    Keegan B.
  • podFLOW 2 (Heated) SOUTH BOULDER
    4:00pm - 5:00pm (60 min)
    Ashley S.