Sunday01/29
  • HotVinFusion™ IN STUDIO CLASS
    8:00am - 9:00am (60 min)
    Rachel P.
  • YIN Teacher Training
    8:00am - 4:30pm (510 min)
    Heather MacDonald and T.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    9:00am - 10:00am (60 min)
    Paula W.
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    10:00am - 10:45am (45 min)
    Shelby H.
  • Vin-Yin IN STUDIO CLASS
    10:30am - 11:30am (60 min)
    Paul P.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    12:00pm - 1:00pm (60 min)
    Katie K.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    12:15pm - 1:15pm (60 min)
    Paul P.
  • podFLOW 1 IN STUDIO CLASS
    1:30pm - 2:30pm (60 min)
    Katie K.
  • HotVinFusion™ IN STUDIO CLASS
    2:00pm - 3:00pm (60 min)
    Keegan B.
  • Restorative IN STUDIO CLASS
    6:15pm - 7:15pm (60 min)
    Lara C.
Monday01/30
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    6:30am - 7:30am (60 min)
    Derise A.
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    8:00am - 8:45am (45 min)
    Katie H.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    9:30am - 10:30am (60 min)
    Sasha B C.
  • Vin-Yin IN STUDIO CLASS
    10:00am - 11:00am (60 min)
    Allie G.
  • podFLOW 1 IN STUDIO CLASS
    12:00pm - 1:00pm (60 min)
    Jade P.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    12:15pm - 1:15pm (60 min)
    Allie G.
  • HotVinFusion™ IN STUDIO CLASS
    2:30pm - 3:30pm (60 min)
    Toni-Ann C.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    4:00pm - 5:00pm (60 min)
    Paul P.
  • podFLOW 1 IN STUDIO CLASS
    4:15pm - 5:15pm (60 min)
    Lisa F.
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    4:30pm - 5:15pm (45 min)
    Toni-Ann C.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    5:30pm - 6:30pm (60 min)
    Sophia M.
  • Vin-Yin IN STUDIO CLASS
    5:45pm - 6:45pm (60 min)
    Shannon C.
  • HotVinFusion™ IN STUDIO CLASS
    6:30pm - 7:30pm (60 min)
    Christine D.
  • Candlelit podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    7:15pm - 8:15pm (60 min)
    Shannon C.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    7:30pm - 8:30pm (60 min)
    Lara C.
Tuesday01/31
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    6:45am - 7:30am (45 min)
    Kayla K.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    8:30am - 9:30am (60 min)
    Sasha B C.
  • podFLOW 1 IN STUDIO CLASS
    10:15am - 11:15am (60 min)
    Shannon C.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    12:00pm - 1:00pm (60 min)
    Jade P.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    12:15pm - 1:15pm (60 min)
    Heather M.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    2:00pm - 3:00pm (60 min)
    Jade P.
  • Vin-Yin IN STUDIO CLASS
    4:00pm - 5:00pm (60 min)
    Heather M.
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    5:15pm - 6:00pm (45 min)
    Elizabeth A.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    5:30pm - 6:30pm (60 min)
    Katie K.
  • HotVinFusion™ IN STUDIO CLASS
    6:30pm - 7:30pm (60 min)
    Elizabeth A.
  • YIN Teacher Training
    7:00pm - 9:00pm (120 min)
    Heather MacDonald and T.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    7:30pm - 8:30pm (60 min)
    Suzanne S.
Wednesday02/01
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    6:30am - 7:30am (60 min)
    Ashley S.
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    8:00am - 8:45am (45 min)
    Sara I.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    9:30am - 10:30am (60 min)
    Sasha B C.
  • Vin-Yin IN STUDIO CLASS
    10:00am - 11:00am (60 min)
    Lara C.
  • podFLOW 1 IN STUDIO CLASS
    12:00pm - 1:00pm (60 min)
    Heather M.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    12:15pm - 1:15pm (60 min)
    Rob L.
  • Front Desk Staff
    2:00pm - 8:00pm (360 min)
    Luis C.
  • HotVinFusion™ IN STUDIO CLASS
    2:30pm - 3:30pm (60 min)
    Rachel P.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    4:00pm - 5:00pm (60 min)
    Christine D.
  • podFLOW 1 IN STUDIO CLASS
    4:15pm - 5:15pm (60 min)
    Steph T.
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    4:30pm - 5:15pm (45 min)
    Sara I.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    5:30pm - 6:30pm (60 min)
    Steph T.
  • Vin-Yin IN STUDIO CLASS
    5:45pm - 6:45pm (60 min)
    Shannon C.
  • HotVinFusion™ IN STUDIO CLASS
    6:30pm - 7:30pm (60 min)
    Toni-Ann C.
  • Candlelit podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    7:15pm - 8:15pm (60 min)
    Katie H.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    7:30pm - 8:30pm (60 min)
    Shannon C.
Thursday02/02
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    6:45am - 7:30am (45 min)
    Jamie S.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    8:30am - 9:30am (60 min)
    Rob L.
  • podFLOW 1 IN STUDIO CLASS
    10:15am - 11:15am (60 min)
    Lisa F.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    12:00pm - 1:00pm (60 min)
    Lisa F.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    12:15pm - 1:15pm (60 min)
    Lauren L.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    2:00pm - 3:00pm (60 min)
    Lauren L.
  • Vin-Yin IN STUDIO CLASS
    4:00pm - 5:00pm (60 min)
    Lisa F.
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    5:15pm - 6:00pm (45 min)
    Lisa F.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    5:30pm - 6:30pm (60 min)
    Bonnie P.
  • HotVinFusion™ IN STUDIO CLASS
    6:30pm - 7:30pm (60 min)
    Rachel P.
  • Restorative Candlelight IN STUDIO CLASS
    7:30pm - 8:30pm (60 min)
    Paul P.
Friday02/03
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    6:30am - 7:30am (60 min)
    Ashley S.
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    8:00am - 8:45am (45 min)
    Lisa F.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    9:30am - 10:30am (60 min)
    Jade P.
  • Vin-Yin IN STUDIO CLASS
    10:00am - 11:00am (60 min)
    Lisa F.
  • podFLOW 1 IN STUDIO CLASS
    12:00pm - 1:00pm (60 min)
    Heather M.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    12:15pm - 1:15pm (60 min)
    Brie M.
  • HotVinFusion™ IN STUDIO CLASS
    2:30pm - 3:30pm (60 min)
    Lauren C.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    4:00pm - 5:00pm (60 min)
    Jade P.
  • podFLOW 1 IN STUDIO CLASS
    4:15pm - 5:15pm (60 min)
    Lara C.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    5:30pm - 6:30pm (60 min)
    Steph T.
  • YIN Teacher Training
    5:30pm - 9:00pm (210 min)
    Heather MacDonald and T.
  • Vin-Yin IN STUDIO CLASS
    5:45pm - 6:45pm (60 min)
    Lara C.
Saturday02/04
  • HotVinFusion™ IN STUDIO CLASS
    8:00am - 9:00am (60 min)
    Rachel P.
  • podFLOW 2 IN STUDIO CLASS
    9:00am - 10:00am (60 min)
    Shannon C.
  • podFIT Express IN STUDIO CLASS
    10:00am - 10:45am (45 min)
    Jamie S.
  • Vin-Yin IN STUDIO CLASS
    10:30am - 11:30am (60 min)
    Shannon C.
  • podFLOW 2 (Heated) IN STUDIO CLASS
    12:00pm - 1:00pm (60 min)
    Elise E.
  • Yin IN STUDIO CLASS
    12:15pm - 1:15pm (60 min)
    Heather M.
  • podFLOW 1 IN STUDIO CLASS
    1:30pm - 2:30pm (60 min)
    Jade P.
  • HotVinFusion™ IN STUDIO CLASS
    2:00pm - 3:00pm (60 min)
    Toni-Ann C.